Warme voorgerechten

Gebakken Schotse Zalm met Limoensausje
Vispannetje van de Chef
Op Vel Gebakken Zeebaars met Venkelsausje
Gebakken Scampi’s met Prei en Currysausje
Scampi’s met zacht Roomsausje en Zongedroogde Tomaat
Kabeljauwhaasje met Snippers Gandaham en Cressonsausje
Kabeljauwhaasje met gesauteerde Spinazie en Mousselinesausje
Compositie van Zalm en Kabeljauw “Suchet”
Zeetongreepjes op een bedje van Preimousseline met Witte Wijnsaus
Tongfilets opgevuld met gerookte Zalm in een Rieslingzabaglione
Gepocheerde Griet met Broccolipuree en Nantuasaus
Gepocheerde Zeeduivel op Groentebedje en Saffraansaus
Zeeduivel op een bedje van Tagliatelle met Bladspinazie en Champagnesaus
Duo van Scampi’s en Gebakken Zeetong op een bedje van Sojascheuten
Zeeduivel “De Zilverreiger”
Gebakken Kalfszwezeriken met Breydelspek, Oesterzwammen en Roomsausje