Koude voorgerechten

Gerookte Eendenborst met vinaigrette van Sinaasappel en Frambozen
Frivole salade met Eendenborst en Balsalmicosiroop
Gandaham met fris Slaatje en Meloen
Gemarineerde Zalm met Limoensap en Dille
Zalm in drie standjes gepresenteerd
Gerookte Schotse Zalm “Extra Doux”
Lauwe Salade met gebakken Kalfszwezeriken en Scampi’s
Een slaatje “Folle” met Vleesjes, Visjes en Fruitjes
Kleurenpalet van Zacht Gerookte Vis met sausje van Mierikswortel
Salade van Kreeft, Scampi en Langoustine met Bieslookroom
Veelkleurige salade met Ganzenleverpastei, wilde Varkensham Banyuls Aroma
Ananas op “Oostendse wijze”
Salade van Grijze Noordzeebeestjes met Meloen
Duo van gerookte Zalm en grijze Garnalen met Kwarksausje