Hoofdgerechten

Suprème van Mechels Haantje met Roze Pepersaus
Parelhoenfilets met Dragonsaus en Gebakken Witloof
Kalkoenfilet met Fijne Groentjes en Champignonsausje
Kalkoensuprème “Fine Champagne” met Witte Druifjes
Varkenshaasje vergezeld van Seizoengroentjes en Bieslooksausje
Melkvarkentje met Pepersaus en Appeltje
Kalfsgebraad “De Zilverreiger”
Gebraden Eendenborstfilet met Sinaasappelsaus
Gebraden Eendenborstfilet met Saus van Rode Uitjes
Lamszadel met Groentegarnituur en Graanmosterdsausje
Lamskroontje met rozemarijn en seizoengroentjes
Médaillons van Wild Zwijn met Gerookte Paling
Ossenhaas op Franse wijze met verse Groentegarnituur
Rundsmédaillons bijgestaan door marktverse Groentjes en Portsausje
Kalfsoester met fijne Groenten en sausje van gerookte spekjes
Kalfskroon met Groentepalet en Champignonroomsausje
Melkkalfkroon met aangepaste groentjes en sausje van mosterd en salie
Stoofpotje van Wild met Seizoengroentjes en Wijnpeertje met Veenbessen
Médaillons van Reebok met Duxelles van Champignons
Hertenkalffilet met Poivradesaus en Wintergarnituur
Gebraden Hindenfilet met Groenteboeketje en een sausje afgewerkt met Tijm
Quartet van vis in een soepje op Bretoense wijze

Bij al deze gerechten zijn warme groenten en aardappelen naar keuze voorzien.